Diensten en materialen

VVE

Wij leveren onze diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten (bijvoorbeeld bedrijven en scholen).

Wij leveren diverse diensten aan zakelijke klanten zoals bijvoorbeeld het schilderen van appartementengebouwen van woningbouwverenigingen (VvE) en van kantoorpanden.

Zakelijke klanten zijn vaak ook geïnteresseerd in onderhoudscontracten, zodat de kosten van onderhoud vooraf bekend en vast zijn. Voor dergelijke samenwerkingen kunnen wij u uiteraard ook een aantrekkelijk aanbod doen.

Wist je dat?

Reparaties

Bij ons kunt u terecht voor vele reparaties. Scheuren/gaten in houtwerk, beton, muren en plafonds; wij weten hier wel raad mee! Desgewenst schakelen wij een netwerk van specialisten in.

Waar werken wij mee?

Wij maken altijd gebruik van verschillende professionele merken verf. Al hoewel deze verven duurder zijn dan de verven van de doe-het-zelf zaken, zijn op de lange termijn de kosten lager. Het verfwerk blijft namelijk veel langer in goede staat. De verschillende merken worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Voorbeelden zijn: Sikkens, Sigma, De Vos, Farrow and Ball, Wijzonol. Wij schilderen zowel binnen als buiten met verf die voldoet aan de ARBO wetten.

Purdy

Voor latex werk maken wij onder andere gebruik van Purdy kwasten. Deze kwasten zijn erg handig voor het schilderen van strakke lijnen. Dit komt doordat de kwasten plat, kaarsrecht en schuin zijn in plaats van de 'normale' kwasten. Deze kwasten komen van origine uit Amerika en zijn in Nederland lastig te krijgen.

Neem contact op om uw klus in te plannen

Werkgebieden